Over AV SPADO

Atletiekvereniging SPADO is al meer dan 60 jaar thuis in Bergen op Zoom. Op sportpark Rozenoord aan de Beukenlaan bevindt zich de goed uitgeruste atletiekaccommodatie met het clubhuis en een grote tribune. 

Atleetjes zijn vanaf vier jaar welkom bij SPADO. Daarna ligt de wereld van de atletiek met zijn vele disciplines te wachten. De club telt zo'n 1000 leden. De helft is actief op de baan: pupillen, junioren, g-atleten en racerunners, senioren en masters. Maar er is meer! De andere helft  richt zich op het lopen van lange afstanden en trimmen en is vooral te vinden op de weg en in het bos. 

Lees meer
Meer over de club

Agenda

17
feb

Kievitloop

10:30
17
mrt

Kievitloop

10:30
02
apr

Heen en weerloop

18:30
Toon volledige agenda

Uitslagen

Nieuws

SPADO Cross 2018

Maandag 17 december 2018
LaureyvandenBerge

De SPADO cross 2018 is gewonnen door Laurey van den Berge (AV Flakkee) en Aggrey Agaba (Uganda). Zij verdedigden daarmee met succes hun overwinning van vorig jaar.

Lees meer

Twee keer prijs bij Sportgala Bergen op Zoom

Zaterdag 15 december 2018

Twee keer prijs voor SPADO bij de Sportverkiezingen 2018 van Bergen op Zoom! 800m-loopster Anouk Prop is verkozen tot Sportvrouw van het jaar en marathonloopster Rietje Corstens tot Seniorsporter van het jaar.

Lees meer

Baanrenovatie zomer 2019

Maandag 8 oktober 2018

De zomer van 2019 zal voor AV SPADO in het teken staan van de renovatie van onze atletiekbaan. De werkzaamheden zullen in totaal enkele maanden duren. Voor trainingen en wedstrijden moet elders accommodatie worden gevonden.

Lees meer
Toon al het nieuws

SPADO actueel

Vacature penningmeester

Zaterdag 1 december 2018
Logo AVSPADO

Beste leden,

Begin dit jaar heb ik jullie aandacht gevraagd voor de financiële commissie. Dit is een succes gebleken. Inmiddels hebben we een vaste groep van (maximaal) vijf personen en zitten we iedere tweede donderdag van de maand twee uurtjes samen. Tijdens zo’n avond werken we een hoop klusjes weg. Nu wil ik voor een tweede keer jullie aandacht vragen.

Lees meer
Lees meer SPADO nieuws

Weg actueel

Lees meer over Weg atletiek

G-groep

Lees meer G-nieuws

Pupillen nieuws

Senioren & Masters