Over AV SPADO

Atletiekvereniging SPADO is al meer dan 60 jaar thuis in Bergen op Zoom. Op sportpark Rozenoord aan de Beukenlaan bevindt zich de goed uitgeruste atletiekaccommodatie met het clubhuis en een grote tribune. 

Atleetjes zijn vanaf vier jaar welkom bij SPADO. Daarna ligt de wereld van de atletiek met zijn vele disciplines te wachten. De club telt zo'n 1000 leden. De helft is actief op de baan: pupillen, junioren, g-atleten en racerunners, senioren en masters. Maar er is meer! De andere helft  richt zich op het lopen van lange afstanden en trimmen en is vooral te vinden op de weg en in het bos. 

Lees meer
Meer over de club

Agenda

18
nov

Kievitloop

10:30
16
dec

Kievitloop

10:30
16
dec

SPADO Cross

11:00
20
jan

Kievitloop

10:30
17
feb

Kievitloop

10:30
17
mrt

Kievitloop

10:30
Toon volledige agenda

Nieuws

Baanrenovatie zomer 2019

Maandag 8 oktober

De zomer van 2019 zal voor AV SPADO in het teken staan van de renovatie van onze atletiekbaan. De werkzaamheden zullen in totaal enkele maanden duren. Voor trainingen en wedstrijden moet elders accommodatie worden gevonden.

Lees meer

Nieuwe SPADO-website

Woensdag 3 oktober

De nieuwe SPADO website, voor het laatste SPADO nieuws, aankondigingen en uitslagen, maar ook voor ledeninfo, is live !

Lees meer

Finale C/D junioren teams: D-juniores 12e

Zaterdag 8 september

De SPADO D-juniores zijn bij de landelijk finale in Gorinchem op de twaalfde plaats geëindigd, een prima prestatie in een veld van 200 competitieteams.
Bovendien was er een fraai clubrecord voor Alysa Sheppard.

 

Lees meer

SPADO A-junioren 4e en 5e op NK teams!

Maandag 3 september

De SPADO A-junioren hebben op het NK voor teams in Lisse de vierde plaats (jongens) en de vijfde plaats (meisjes) behaald. Daarmee bevestigen de SPADO junioren hun positie in de landelijke top.

 

Lees meer
Toon al het nieuws

SPADO actueel

Lees meer SPADO nieuws