Welkom bij atletiekvereniging SPADO uit Bergen op Zoom!

Sportpark RozenoordSPADO is een sociaal maatschappelijk georiënteerde atletiekvereniging, die sport aanbiedt aan haar leden, vanaf 4 jaar. De helft van onze leden is actief op de baan en de andere helft richt zich op het langeafstand lopen en trimmen. Onze accommodatie bevindt zich op sportpark Rozenoord aan de Beukenlaan in Bergen op Zoom. U bent van harte welkom om eens kennis te maken met onze vereniging.

 

11-02-2018

Fabian Biondina en Anouk Prop: goud op het NK junioren; ook 2x brons voor SPADO

Bij het Nederlands Kampioenschap Indoor voor A- en B-junioren in Apeldoorn hebben hink-stapspringer Fabian Biondina (JB) en 800-meterloopster Anouk Prop (MA) goud behaald! Bovendien wonnen Anouk van Gils (MA - 1500m) en Joost Sinke (JA - hoogspringen) beiden een bronzen plak.

Lees meer...

05-02-2018

Amy Hasselton pakt brons op het NK indoor meerkamp; NK Masters: 3 x podium.

Amy Hasselton (MB) behaalde een bronzen medaille op het Nederlands kampioenschap meerkamp indoor in Apeldoorn. Ook masters Frank Bossers (goud) en Corné Haast (tweemaal brons) haalden daar op hun NK het podium. Sven van  Merode werd in Etten-Leur uitgeroepen tot sportman van het jaar.

Lees meer...

31-01-2018

Geslaagde generale voor NK's bij 10e PEC Indoor

In aanloop naar de NK’s voor junioren A/B in het weekend van 10 en 11 februari en senioren een week later vormde het 10e PEC indoor in Apeldoorn voor de SPADO atleten de laatste serieuze test. Met drie nieuwe clubrecords en diverse persoonlijke records: een geslaagde generale.

Lees meer...

25-01-2018

Stadlander zamelt €2500 in voor RaceRunners

De medewerkers van woningbouwvereniging Stadlander hebben eind vorig jaar een bedrag van €2500,- ingezameld. Op 25 januari wordt de bijbehorende cheque overhandigd aan SPADO, want met deze opbrengst kan een Racerunner voor het G-team worden aangeschaft.

Lees meer...

23-01-2018

SPADO - junioren pakken uit met topklasseringen in Apeldoorn

Goud en zilver voor Lotte Haest en 2 maal brons voor polsstokspringers Joep Bovee en Cindy Jansen op succesvolle nationale CD Indoor in Apeldoorn. 

Lees meer...

15-01-2018

Prima prestaties op vijf indoorlocaties

Dit weekend waren 16 atleten van SPADO actief op maar liefst vijf indoorlocaties verdeeld over ons land en België. Dat leverde vijf clubrecords en een reeks PR's op.

Lees meer...

24-12-2017

Guus Nijkamp geeft visitekaartje af in Gent

Bij indoorwedstrijden in Gent verbetert 1e jaars A-junior Guus Nijkamp het clubrecord 60mH van zijn broer Wichert. In de Belgische topsporthal waren op zaterdag 22 december zes SPADO-junioren actief.

Lees meer...

18-12-2017

Clubrecord en PR’s bij SPADO indoor polshoogwedstrijd

Bij de polsstokhoogwedstrijd op zondag 17 december, de tweede SPADO-wedstrijd in Sportcentrum De Karmel, sprong Yvette Caldenhove een clubrecord V35 indoor van 3,25 m.

Lees meer...

15-12-2017

Lotte Haest talent van het jaar bij Bergse Sportverkiezingen 2017

SPADO D-juniore Lotte Haest heeft de Christ van Wijk Aanmoedigingsprijs gewonnen bij de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Bergen op Zoom.

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...