Welkom bij atletiekvereniging SPADO uit Bergen op Zoom!

Sportpark RozenoordSPADO is een sociaal maatschappelijk georiënteerde atletiekvereniging, die sport aanbiedt aan haar leden, vanaf 4 jaar. De helft van onze leden is actief op de baan en de andere helft richt zich op het langeafstand lopen en trimmen. Onze accommodatie bevindt zich op sportpark Rozenoord aan de Beukenlaan in Bergen op Zoom. U bent van harte welkom om eens kennis te maken met onze vereniging.

 

26-06-2017

A-junioren missen finale, Masters in middenmoot, 4 x top-3 bij Halve van R'daal

De jongens A-junioren missen nipt de finale in september, ondanks een derde plaats in de laatste competitiewedstrijd. De SPADO-Masters eindigden in de middenmoot: 10e in de poule, 27e in de stand.

Lees meer...

19-06-2017

SPADO vrouwenteam handhaaft zich in eerste divisie, mannen (nog) niet.

De SPADO vrouwen werden zesde bij de afsluitende competitiewedstrijd in Veenendaal en strijden ook volgend jaar in de eerste divisie. De heren werden tiende en negende in de eindstand: hen wacht nog een beslissingswedstrijd.

Lees meer...

18-06-2017

Clubrecords en medailles bij VB meerkampwedstrijd

Joyce van Bavel en Floor Huijbrechts winnen ieder een gouden medaille bij de VB meerkampwedstrijd van 17 juni op Sportpark Rozenoord. Nahum Buijnsters wint een bronzen plak.

Lees meer...

18-06-2017

Sven van Merode springt limiet voor EK Junioren

Hoogspringer Sven van Merode heeft zaterdag in Leiden met een hoogte van 2.13m de limiet gehaald voor het EK Junioren, dat in juli wordt gehouden in de Italiaanse stad Grosseto. Hij won daarmee ook het hoogpringen bij de Gouden Spike.

 

Lees meer...

11-06-2017

Twee medailles op NK Masters, D-meisjes naar finale competitie

Op het NK voor Masters heeft Frank Bossers goud behaald op het onderdeel hink-stapspringen. Corné Haast won zilver op de 800m. De Meisjes-D plaatsen zich in de afsluitende competitiewedstrijd voor de landelijke finale, terwijl beide B-juniorenteams de finales net misliepen..

Lees meer...

06-06-2017

Snelle tijden bij de T-Meeting, met alweer een CR voor Jim van Gorcum

Jim van Gorcum heeft op maandag 5 juni zijn clubrecord op de 100m nogmaals verbeterd, tot 10.80 sec. Ook Charlie van Gorcum liep een CR, op de 100mH Meisjes-B: 14.71 sec. Guus Nijkamp evenaarde het CR Jongens-B van zijn broer Wicher op de 110mH.

Lees meer...

04-06-2017

Arjen de Kock Brabants kampioen meerkamp A-junioren

Bij de Open Brabantse kampioenschappen meerkamp heeft A-junior Arjen de Kock in Gemert het Brabants kampioenschap behaald. Trijntje van Elzakker werd tweede bij D-juniores. Ook op polsstokhoogspringen en op steeple behaalden SPADO-atleten deze week goede resultaten.

Lees meer...

28-05-2017

Tweede ronde competitie: vrouwenteam klimt, D-meisjes vijfde van NL

Vijfde plaats voor de SPADO vrouwen bij de tweede competitiewedstrijd in Alphen aan den Rijn; ook de meisjes D-junioren presteren uitstekend in Zierikzee.

Lees meer...

28-05-2017

Clubrecords 100 en 200m voor Jim van Gorcum

Jim van Gorcum heeft op zaterdag 27 mei in Oordegem (België) de SPADO-clubrecords op de 100 en de 200 meter verbeterd.

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...