Info AB junioren

Beste AB junioren,

Jullie zijn vanaf 1 november a.s. B junior (geboren in 2000).
Er verandert daarom wat, t.a.v. het inschrijven voor wedstrijden.
Lees daarom onderstaande informatie goed!

Jullie kregen via de “Spadojunioren mail” uitnodigingen voor wedstrijden. Die krijg je NIET meer. Er wordt iets meer zelfstandigheid verwacht en eigen initiatief.

PLANNEN
Dit betekent dat je ZELF (evt. in overleg met je trainer als je op hoger niveau presteert) je wedstrijden plant. Je kunt wedstrijden vinden op www.atletiek.nl/wedstrijden

 

 Let op; deze worden telkens bijgewerkt en ververst, dus kijk regelmatig!!.

Voor wedstrijden in België: www.val.be .
1996 en ouder = senior
A junioren 1997 en 1998 = junior in België
B junior 2000 en 1999 = scholier in België
Let op: in België gelden soms andere gewichten en hoogten bij Horde!!!

Kijk vroeg in het voorjaar naar deze data(voor de wedstrijden in voorjaar en zomer), zodat je het kunt plannen in je agenda!
Kijk vroeg in het najaar voor de indoorwedstrijden en de crossen! (o.a. www.nkindoor.nl )

 

 


INSCHRIJVEN
Voor regionale wedstrijden (niet georganiseerd door SPADO) kun je inschrijven via helpdesk@spado.nl (bv ARWB kampioenschappen e.d.)

Voor wedstrijden georganiseerd door SPADO, dien je in te schrijven via wedstrijdsecretariaat@spado.nl (bv clubkampioenschappen,blokmeerkamp e.d.)

Voor NK’s geldt de laatste jaren steeds meer dat je rechtstreeks en ZELF in moet schrijven via de voorgeschreven procedure, via de website van die wedstrijd. (Dit kun je declareren bij penningmeester@spado.nl door bewijs van inschrijving door te sturen incl bankreknr). Indien niet specifiek staat aangegeven dat je rechtstreeks en ZELF moet inschrijven kun je dit doen via helpdesk@spado.nl

LET OP: Indien de inschrijftijd op de website op een bepaalde datum verloopt dien je met verwerkingstijd van de helpdesk rekening te houden!!! Dus als je 2-3 dgn van tevoren nog denkt deel te nemen, schrijf dan zelf in. Dit is dan wel voor eigen kosten!!

Indien je nog vragen hebt, kunt je deze stellen bij een van je trainers
Veel succes,
de trainers!


Ogenblik a.u.b. ...