Nieuws

Inschrijving beginnerscursus najaar 2017 geopend
   (11-08-2017)

Atletiekvereniging SPADO uit Bergen op Zoom organiseert ieder voor- en najaar een cursus voor de beginnende hardloper (m/v). De cursus is bedoeld voor volwassenen die nog geen loopervaring hebben opgedaan, of die in het verleden wel eens hebben hardgelopen en weer willen beginnen. Voor de najaarsscursus kunt u inschrijven tot begin september via de SPADO-site, of op de infoavond. U kunt nog instromen tot de derde week van september.

De cursus begint dus met een informatieavond op 11 september om 19.30 in het clubhuis van AV SPADO, gelegen naast de atletiekbaan op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom. Vervolgens vindt er 1x per week een gezamenlijke training plaats. De cursus duurt ongeveer 15 weken. De training is op dinsdag- of op donderdagavond om 19.30 uur en op woensdagmorgen om 9.30 uur.

Na afloop van deze beginnerscursus bent u prima in staat om 30 minuten aan een stuk hard te lopen. We sluiten dan ook af met een 5 km testloop. Hierna bestaat ook de mogelijkheid aan te sluiten in een groep die u van 5 naar 10 km brengt. De beschikbaarheid van het aantal te plaatsten cursisten is mede afhankelijk van het aantal beschikbare trainers. Per groep hanteren we een maximaal aantal van 25 cursisten. Schrijf u zich dus snel in, want vol is echt vol!

De kosten voor de cursus bedragen € 50,00 en dienen tijdens de informatieavond te worden voldaan. Bent U reeds in staat om 5 kilometer aan een stuk te kunnen hardlopen, ook dan bent u van harte welkom.

Binnen SPADO hebben wij diverse groepen met verschillende niveaus. Ook voor uw niveau hebben wij ruimte! Train gerust eens vrijblijvend mee en proef het verschil tussen alleen lopen of onder begeleiding van gecertificeerde enthousiaste trainers.

U kunt zich voor de beginnerscursus opgeven door te klikken op bovenstaande blauwe stip.


Ogenblik a.u.b. ...