Nieuws

Clubrecord en PR’s bij SPADO indoor polshoogwedstrijd
   (18-12-2017)

Bij de polsstokhoogwedstrijd in de Karmel, door SPADO georganiseerd op zondag 17 december, zijn diverse goede prestaties weggezet! Met een deelnemersaantal van 25 springers verdeeld over 2 groepen was het afgelopen zondag een hele mooie happening. Van jong tot oud werd vol overgave gesprongen naar nieuwe persoonlijke records in de prima indoor polsstokhoog accommodatie in De Karmel. Ook van Spado een 7-tal deelnemers die diverse mooie hoogtes bedwongen en PR’s sprongen.
Voor Yvette van Caldenhoven, die het springen als master 35+ nog steeds niet verleerd is, werd een hoogte van 3,25 meter genoteerd. Een nieuw clubrecord in deze categorie en een opstap naar een hoge positie op de landelijke ranglijst!
Jip Haest noteerde een PR met een prima hoogte van 3,65 meter bij de B-junioren.  Hij komt steeds beter in vorm voor het NK indoor in februari 2018.
Ook C-juniore Cindy Jansen behaalde met 2,25 m een dik PR.
Een absolute topprestatie bij het polshoogevenement leverde Sam Kranse (PAC / Rotterdam), hij sprong maar liefst 4,65 m! Hij zag de 4,80 maar net mis gaan. Verder goede sprongen van Duane van Dijkhuyzen (Fortius Dordrecht)  met 3,95 m en Karlijn Schouten (Fortius) 3,35 m. Zij zijn beide nog B-junioren en gaan hiermee hoog op de landelijke ranglijsten komen.  
Indoor polshoog in Bergen op Zoom staat steeds beter op de kaart! Op naar de volgende wedstrijd!

 

Alle uitslagen vindt u op atletiek.nu.


 

 
Polshoog indoor in De Karmel: met Floris Otterman, Kim van Merode en Yvette Caldenhove (foto's Kees Bovee)


Ogenblik a.u.b. ...