Nieuws

Uitslag voorronde Schoolatletiek
   (11-04-2018)

De Stappen en De Borghoek winnaar Schoolatletiek regio Bergen op Zoom 

Op woensdagmiddag 11 april streden acht teams om de prijzen tijdens de voorronde van het 38e Schoolatletiektoernooi West-Brabant bij SPADO in Bergen op Zoom. Het regende pijpenstelen voor de wedstrijd begon, maar het enthousiasme van de kinderen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs uit de regio was hartverwarmend. Gelukkig klaarde het weer snel op en kon de wedstrijd beginnen.

De onderdelen 60 meter sprint, verspringen, balwerpen en 600 meter stonden op het programma. Per onderdeel mochten vijf kinderen van een team meedoen en punten proberen te halen voor het team. De sfeer was prima en de kinderen moedigden elkaar aan en juichten elkaar toe.

Het klapstuk van de middag was de pendelestafette met het hele team. Onder luide aanmoediging van elkaar én het publiek renden de kinderen naar de overkant om het stokje door te geven aan de volgende loper van het team. De jongens en meisjes deden hun uiterste best om de laatste punten binnen te slepen.

Daarna was het tijd om alle punten bij elkaar op te tellen en de bekers aan de beste drie teams per categorie uit te reiken. De Stappen uit Wouw won bij de meisjes en De Borghoek bij de jongens/gemengde teams.

De nummers één en twee van de meisjes én de nummers één en twee van de jongens mogen zaterdag 26 mei deelnemen aan de regionale finale bij SPADO in Bergen op Zoom. We wensen hen veel succes!

De volledige uitslag van de voorronde Schoolatletiek 2018 staat ook op www.regio12.nl/schoolatletiek.

 

Meisjes:

1. De Stappen - Wouw

2. De Noordster - Bergen op Zoom

3. De Borghoek - Bergen op Zoom

Jongens:

1. De Borghoek - Bergen op Zoom

2. De Stappen - Wouw

3. Lodijke - Bergen op Zoom

 

 


Ogenblik a.u.b. ...