Nieuws

Definitief chronoloog Jan Dietvorst Memorial
   (05-06-2018)

Upate 5 juni:

Het definitieve chronoloog van de Jan Dietvorst Memorial is bekend.

Dit tijdschema is gewijzigd ten opzichte van de vorige versie!

Zo is onder meer speerwerpen toegevoegd en de twee polsstokgroepen zijn samengevoegd tot een groep in de ochtend.

Inschrijven is vooraf tot en met 7 juni mogelijk via atletiek.nu , en op de dag zelf tot een uur voor het betreffende onderdeel,


Op zoek naar een laatste testmoment voorafgaand aan de NK's voor junioren en senioren? Kom dan op zaterdag 9 juni naar de Jan Dietvorst Memorial in Bergen op Zoom. AV SPADO heeft weer een aantrekkelijke chronoloog samengesteld, bestaande uit horden, sprint, kogelslingeren en polsstokhoogspringen.

Jan Dietvorst was één van de leden van het eerste uur en stond aan de wieg van de oprichting van AV SPADO. Toen hij in augustus 2016 op weg naar de training van 'zijn' hordelopers door een aanrijding overleed, kwam dat bij de club aan als een flinke klap. SPADO wil de gedachte aan Jan Dietvorst levendig houden en doopte daarom de jaarlijkse instuifwedstrijd om tot Jan Dietvorst Memorial.

Naam: Jan Dietvorst Memorial

Locatie: Sportpark Rozenoord - Bergen op Zoom

Wanneer: zaterdag 9 juni 2018

Omschrijving: open wedstrijd voor alle categorieën.

Bijzonderheden: bij de looponderdelen worden de series ingedeeld op tijd.

Kosten: 3,-  voor het eerste onderdeel, ieder volgend onderdeel 2,- / SPADO leden gratis bij voorinschrijving.

Inschrijven: gaat via atletiek.nu.

Let op:

- Mocht er een week voor de wedstrijd blijken dat er teveel deelnemers op een onderdeel zijn dan moeten we dat onderdeel helaas sluiten voor na-inschrijvingen, dit maken we via deze site en atletiek.nu bekend!

- Maximaal 3 worpen per werpnummer per persoon. De beste 8 werpers, overall, (4 mannen en 4 vrouwen) hebben nog 3 extra worpen. Series worden op tijd ingedeeld niet op basis van categorie.

- Bij Kogelslingeren hebben we 2 groepen. Mocht je bij de eerste groep deelnemen en je wilt bij de tweede groep nog een keer kogelslingeren dan kan je je aanmelden voor 11:00 uur bij het wedstrijdsecretariaat. Kosten zijn dan € 2,00 voor het tweede onderdeel Kogelslingeren.Ogenblik a.u.b. ...