Nieuws

Ook C-en D-junioren op weg naar de finales
   (21-05-2018)

Bij de tweede competitiewedstrijd van de C/D-junioren lieten de SPADO-atleten mooie prestaties zien. Drie eerste plaatsen in de poule waren het resultaat. Voor de landelijke finales zijn er goede kansen voor de C-jongens en de C- en D-meisjes.

SPADO was met 8 sterke teams vertegenwoordigd in Roosendaal, waar het voor de verandering eens fris weer was - goed voor de MiLa lopers, minder voor de explosievere atleten.


Luc van de Werfhorst (JD) op kogel


Baan 5: Saar van der Muuren (MD) aan de start voor haar eerste wedstrijd; in baan 3 start Ella Marquet.

Meteen bij de estafettes was het raak: twee eerste plaatsen voor de D-meisjes en de C-jongens (ondanks een nare val van Kay Hoornweg na de wissel), en een tweede plaats voor de C-meisjes.

Er waren meer eerste plaatsen: van Lotte Haest (2x - discus en kogel), Isis Bakx- 800m, Anouk Verdaasdonk - ver, Trijntje van Elzakker - horden,  (allen MC); Robbert Maas - speer (JC); Eefke Leewis- 1000m, Alysa Sheppard - speer. Selena Janssen - horden, Stara Carmelia - hoog (allen MD). Het aantal ereplaatsen was bijna niet te tellen (30x top 3 incl. estafettes).

Topprestaties waren er van Robbert Maas (JC) - 46, 79m speer, landelijk de 6e van de dag. Jesper van Meer liep de 150m in 18,86 sec, wat 730 punten opleverde voor team C. Trijntje van Elzakker (MC) bleef maar net boven haar CR record op de 80m horden: 12.38s.

Alle uitslagen en die van de SPADO atleten staan op atletiek.nu, terwijl de landelijke competitiestand te zien is op atletiek.nl.

Foto's van de wedstrijd staan op de site van fotograaf Jos van de Reep


Ogenblik a.u.b. ...