Clubhuis d'n Assieschuif

Het SPADO clubhuis 'D'n Assieschuif' ligt pal naast de 400 meter baan op Sportpark Rozenoord. Bij wedstrijden van SPADO is dit de plek voor een hapje een drankje. Tijdens en na de training is het clubhuis geregeld geopend, samen met de barvrijwilligers wordt gestreefd naar ruime openingstijden. Tevens worden allerlei activiteiten ( huldigingen, lezingen, cursussen en scholingen ) in het clubhuis georganiseerd.

Ook SPADO vergaderingen vinden hier plaats. Om de vergaderruimte te reserveren: mail naar , de agenda wordt hier beheerd. Voorkom doublures en geef jouw vergaderdatum tijdig door!

Het clubhuis heeft een eigen Facebookpagina, ‘like’ ons.

Het krachthonk en de materiaalruimte maken deel uit van het clubhuis. Ook de fysiotherapeuten van Topfysiotherapie Delta maken gebruik van het clubhuis, op maandag - en donderdag avond.

Altijd wat te beleven dus in D’n Assieschuif.

 

AV Spado heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze leden. We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in de kantine gezond is.

Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze.

Ieder jaar brengen wij het aanbod in de kantine in kaart met de Kantinescan en rapporteren we de uitkomst aan het bestuur en zorgen voor verslaglegging voor de Algemene Ledenvergadering. Hiermee werkt AV Spado structureel aan een gezondere kantine.


Ogenblik a.u.b. ...